Nedjelja, 1 listopada, 2023

Šta se dešavalo na Višnjiku: Sakrili da je Arapkinja slupala skupocjeni Mercedes, doveli drugog vozača Jordanca

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Izlaskom na lice mjesta policije, muškarac H.O, rođen 1999.godine u Ammanu, Kraljevina Jordan, sa privremenim boravkom u Zenici, prijavio je da je on vozio vozilom i učestvovao u nesreći.

Policijski službenici MUP KS uhapsili su jučer državljanku Kraljevine Saudijske Arabije zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje javnog prometa, saznaje Avaz.

Upravo se čita:  Sve više građana BiH diže kredit kako bi kupili ogrjev

Ona je uhapšena jer je učestovala 8.juna u saobraćajnoj nesreći u ulice Višnjik, općina Centar Sarajevo. Ona je tada udarila u dva stabla drveta sa skupocjenim vozilom “Mercedes-Benz 212”.

Međutim, izlaskom na lice mjesta policije, muškarac H.O, rođen 1999.godine u Ammanu, Kraljevina Jordan, sa privremenim boravkom u Zenici, prijavio je da je on vozio vozilom i učestvovao u nesreći.

Upravo se čita:  Lišen slobode kamiondžija iz Kaknja koji je prevozio 5.280 kila uglja

Ali, nakon uviđaja, policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage su došli do saznanja da je vozilom u momentu saobraćajne nezgode upravljala N.A.S.S., zbog čega je po naredbi dežurnog tužioca i uhapšena.

Izvor iz policije tvrdi da su pokušali sakriti Arapkinju, a podmetnuli Jordanca, jer on je prijavljen da živi u Zenici.

– Pokušali su prevariti policiju, ali smo ih raskrinkali. Ovo nije prvi put da pokušavaju podmetnuti drugog vozača – rečeno je.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Policija o ubistvu Tuzli: Šta se sinoć dogodilo u naselju Miladije?

U tuzlanskom naselju Miladije sinoć se desilo stravično ubistvo u kojem je Emin Mustafić zvani “Pinki” usmrtio Ismara Karahmeta...

Možda vas zanima i ovo