Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Šta se dešavalo na Višnjiku: Sakrili da je Arapkinja slupala skupocjeni Mercedes, doveli drugog vozača Jordanca

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Izlaskom na lice mjesta policije, muškarac H.O, rođen 1999.godine u Ammanu, Kraljevina Jordan, sa privremenim boravkom u Zenici, prijavio je da je on vozio vozilom i učestvovao u nesreći.

Policijski službenici MUP KS uhapsili su jučer državljanku Kraljevine Saudijske Arabije zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje javnog prometa, saznaje Avaz.

Ona je uhapšena jer je učestovala 8.juna u saobraćajnoj nesreći u ulice Višnjik, općina Centar Sarajevo. Ona je tada udarila u dva stabla drveta sa skupocjenim vozilom “Mercedes-Benz 212”.

Međutim, izlaskom na lice mjesta policije, muškarac H.O, rođen 1999.godine u Ammanu, Kraljevina Jordan, sa privremenim boravkom u Zenici, prijavio je da je on vozio vozilom i učestvovao u nesreći.

Ali, nakon uviđaja, policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage su došli do saznanja da je vozilom u momentu saobraćajne nezgode upravljala N.A.S.S., zbog čega je po naredbi dežurnog tužioca i uhapšena.

Izvor iz policije tvrdi da su pokušali sakriti Arapkinju, a podmetnuli Jordanca, jer on je prijavljen da živi u Zenici.

– Pokušali su prevariti policiju, ali smo ih raskrinkali. Ovo nije prvi put da pokušavaju podmetnuti drugog vozača – rečeno je.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač Porschea pijan izazvao nesreću, pa prijetio policajcima

Vozač Porschea je alkotestiran nakon čega je utvrđeno da je imao 1,75 g/kg alkohola u organizmu. Vozač automobila "Porsche" sinoć...

Možda vas zanima i ovo