Utorak, 3 kolovoza, 2021

Grčka aviokompanija obustavila sve letove sa aerodroma u Sarajevu! Osim nje i pojedine druge otkazale letove iz Sarajeva?

Nemojte propustiti

Aegean Airlines povezivala je grčku prijestolnicu sa glavnim gradom naše zemlje. Hiljade putnika koji su koristili ove letove svake godine morat će tragati za alternativnim prijevoznim sredstvima ili opcijama presjedanja na letovima.

Grčka aviokompanija Aegean Airlines obustavila je sve letove sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo zbog koronavirusa, objavio je Klix.ba.

Kako su nam potvrdili iz Sarajevskog aerodroma, obustavljeni su letovi na relaciji Atina – Sarajevo ovog ljeta, a zbog utjecaja novog koronavirusa na rezervacije letova.

Podsjećamo, Aegean Airlines povezivala je grčku prijestolnicu sa glavnim gradom naše zemlje. Hiljade putnika koji su koristili ove letove svake godine morat će tragati za alternativnim prijevoznim sredstvima ili opcijama presjedanja na letovima.

Postoje nagađanja da su i pojedine druge avikompanije otkazale letove sa aerodroma u Sarajevu, ali ova informacija još nije potvrđena.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brojne organizacije kritikovale hrvatski mehanizam za nadzor granice

Sporno je što će, prema informacijama nevladinih organizacija, mandat mehanizma biti ograničen na policijske stanice blizu granice i graničnih...

Možda vas zanima i ovo