Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Šta sve možete napraviti s pastom za zube

Nemojte propustiti

Pasta za zube može nam pomoći u svakodnevnom čišćenju i vrlo dobro zamijeniti klasična sredstva za čišćenje kada nam ponestanu

kaladont1. Tenisice

Gumene dijelove tenisica koji su zaprljani lako možete očistiti pastom i starom četkicom za zube. Nakon čišćenja zmazanoću i pastu odstranite krpicom i malo isperite.

2. Zamagljena ogledala

Nerviraju li vas zamagljena ogledala nakon tuširanja, pasta za zube je rješenje za vaše probleme. Prije tuširanja na krpicu stavite pastu za zube i dobro ispolirajte ogledalo. Nakon tuširanja neće biti zamagljeno parom.

3. Slavine u kuhinji i kupaonici

Oprali ste ih, a već su prljave od kapljica vode i kamenac se brzo ulovio na slavine u kuhinji i kupaonici. Nemate li pri ruci sredstvo za čišćenje slavina, može vam poslužiti pasta za zube. Stavite je na suhu krpu i ispolirajte slavine.

4. Išarani zidovi

Djeca se često zanesu i istražuju pa boje i pastele završe na zidovima stana. I tu vam može pomoći pasta za zube. Nanesite je na četkicu ili neki grublji materijal i izribajte boju laganim kružnim pokretima. Nakon što ste završili očistite zid do kraja mokrom krpicom od boje i ostataka paste.

5. Sanitarije

Ako se baš dogodi da vam je ponestalo sredstava za čišćenje sanitarija poput umivaonika, možete si pomoći pastom za zube. Njome operite sve površine koje trebate i zatim isperite.

(Bh-index/Tportal.hr)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko želi na hadž iz Bosne i Hercegovine, evo koliko treba izdvojiti ove godine!

Na današnjoj sjednici Rijaseta Islamske zajednice u BiH usvojen je i prijedlog za imenovanje rukovodstva hadža, te vodičke i...

Možda vas zanima i ovo