Subota, 4 prosinca, 2021

Stanić komentarisao ostavku Dragana Mektića

Nemojte propustiti

Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) Miladin Stanić tvrdi da Dragan Mektić nije zbog sukoba s njim podnio ostavku na članstvo u Opštinskom odboru SDS-a Prnjavor.

Ističući da nije bio do kraja sastanka SDS-a Prnjavor, na kojem je Mektić podnio ostavku, Stanić je rekao da on i Mektić imaju dobre odnose.

“Ne vjerujem da je zbog mene podnio ostavku, jer imamo i dobre porodične odnose. Kada je u pitanju taj slučaj u Prnjavoru mogu reći da o ljudima govore djela”, naveo je Stanić.

Tvrdi da je SDS u Prnjavoru jedan od najjačih opštinskih odbora SDS-a i da nema ništa neregularno.

Stanić tvrdi da je agrar jedna od najlošije vođenih oblasti u RS-u, optuživši Vladu da je odgovorna, jer je sve manje ratara, a da je u tekućoj godini proljetna sjetva smanjena za minum 20 posto zasijanih obradivih površina.

“Razlog su kašnjenja s isplatom podsticaja u poljoprivredi, a istovremeno su neregularni, jer se sredstva koriste netransparentno i daju se onima koji nikada nisu bili u poljoprivrednoj proizvodnji”, ustvrdio je Stanić na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Pozvao je istražne organe da ispitaju dešavanja u Govedarskoj farmi “Farmland” iz Nove Topole, kao i u Robnim rezervama RS-a, koje idu u stečaj.

“U ‘Farmlandu’ više nema nijedno govedo, ostala su samo tri konja”, naveo je Stanić ističući da je ta farma proizvela štetu RS-u od oko 50 miliona KM.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo