Utorak, 27 srpnja, 2021

Stanivuković: Dodik odbrojava posljednjih 365 dana, čuo sam jednog čovjeka na Sokocu koji je rekao da ima tri kćerke a nijedna nema posao…

Nemojte propustiti

– To je priča o RS-u koju treba da mjenjamo. RS je bogata, ali to je bogatstvo neravnomjerno raspoređeno. Jedni su dobili sve, a drugi ne mogu dobiti ni svoj prvi posao, naglasio je, između ostalog Stanivuković.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivukovič boravio je tokom jučerašnjeg dana u posjeti općinama Sokolac i Istočna Ilidža, tokom koje se sastao sa načelnikom Sokoca Milovanom Bjelicom.

Nakon posjete Stanivuković je u svom obraćanju najavio pobjedu njegove stranke na općim izborima 2022. godine.

-Milorad Dodik odbrojava svojih poljednjih 365 dana. Svaki naredni dan im je jedan dan manje koji im, je ostao da devastiraju Republiku Srpsku. Kada vidite ovu energiju novih generacija koji su 22 godine gledali šta su oni radili od Republike Srpske to je dokaz da su promjene stigle. Ono što smo započeli u Banjoj Luci nastavićemo širom RS-a. Obićićemo svako selo, saslušati svačiji problem, kazao je Stanivuković.

Dodao je da se neke priče u manjem bh. entitetu moraju mijenjati.

– Čuo sam jednog čovjeka na Sokocu koji je rekao da ima tri ćerke a nijedna nema posao. Ja sam mu rekao imaju ovamo u Banjoj Luci bato i seka koji imaju 68 firmi (Igor i Gorica Dodik, sin i kćerka predsjednika SNSD-a Milorada Dodika op.a.). To je priča o RS-u koju treba da mjenjamo. RS je bogata, ali to je bogatstvo neravnomjerno raspoređeno. Jedni su dobili sve, a drugi ne mogu dobiti ni svoj prvi posao, naglasio je, između ostalog Stanivuković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo