Subota, 16 listopada, 2021

Stanivuković jasan: Odbornici koji ne budu radili neće dobiti platu

Autor:Fena

Nemojte propustiti

“Ja se naroda ne plašim. Oni koji su ga pokrali, imaju razlog da ga se boje. Ovdje je prekršen je zakon o lokalnoj samoupravi i to više članova”, rekao je Stanivuković

“Moje poruke su jasne, odbornici koji ne budu radili, neće dobiti plate. Ako se ne vrate u klupe, građani će se vratiti na ulice”, kazao je danas gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković nakon što nije održana sjednica gradskog parlamenta zbog blokade većine prevođene SNSD-om.

Na sjednici je trebalo da se razmatra rebalans budžeta.

Stanivuković je kazao da pozivanje na ulice nije odraz nemoći, navodeći da je blokada odraz nemoći. On je rekao da blokada rada skupštine grad košta 30 miliona.

“Protiv čega su oni blokiranjem? Protiv škole u Adi, protiv mosta u Česmi, protiv besplatnog javnog prevoza, protiv sufinansiranja privatnih vrtića, protiv izgradnje spomen obilježja… Ne znam šta im ovdje smeta. Na ovoj sjednici se nalazi prvi urbanistički plan i protiv toga su”, kazao je gradonačelnik.

Istakao je da će sutra u devet sati biti u Skupštini, te da poziva odbornike većine, koju predvodi SNSD, da se vrate. U suprotnom, “zauzeće jasan stav”.

“Ja se naroda ne plašim. Oni koji su ga pokrali, imaju razlog da ga se boje. Ovdje je prekršen je zakon o lokalnoj samoupravi i to više članova”, rekao je Stanivuković, prenosi BNTV.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sramotan snimak: Žena histerično šamarala dijete u kolicima

SRBIJA - Na videu koji je zgrozio i šokirao sve one koji su imali prilike da ga vide, vidi...

Možda vas zanima i ovo