Utorak, 21 rujna, 2021

Stanivuković o Dodiku: Ulazi u posljednju godinu svoje vladavine, spreman sam da ga zamijenim

Autor:Tanjug

Nemojte propustiti

– Suština su promjene u cijeloj Republici Srpskoj, slom jednog ovakvog režima i pad kriminala i korupcije građenih 20 godina – kazao je gradonačelnik Banje Luke.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je kako je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik “iznevjerio volju srpskog naroda dajući sve svojoj djeci, a ne narodu koji ga je izabrao”.

Stanivuković je, u razgovoru za beogradski “Kurir”, rekao i da bi rado došao na Dodikovo mjesto, kako bi mijenjao stvari u cijeloj Republici Srpskoj.

Navodi da je Dodiku poslata najsnažnija poruka nakon njegovog poraza u Banjoj Luci.

– Jasno je da taj čovjek ulazi u posljednju godinu svoje vladavine i da će na isti način proći i na sljedećim izborima – kaže Stanivuković i naglašava da je lično spreman da se kao čovjek, politička ličnost i kao gradonačelnik, maksimalno bori za promjene.

Podsjetio je da se odrekao svoje plate zbog naroda i dodao da je najbolji pokazatelj kako radi to da je u Banjoj Luci do sada ušteđeno više od pola miliona KM na platama i više od 160.000 KM na službenim telefonima i putovanjima u odnosu na prethodne godine.

– Suština su promjene u cijeloj Republici Srpskoj, slom jednog ovakvog režima i pad kriminala i korupcije građenih 20 godina – kazao je gradonačelnik Banje Luke.

Kazao je da je u odličnim i prijateljskim odnosima sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da cijeni njegove napore koje čini za srpski narod i Republiku Srpsku.

– To pokazuju i činjenice da je iz Srbije u RS stigla podrška od 80 miliona eura, kao i da je Banja Luka za Dan grada dobila podršku od tri miliona eura za kapitalne projekte. To naš narod i ja kao gradonačelnik znamo da cijenimo i poštujemo – poručio je Stanivuković, prenosi Tanjug.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sada je sve jasnije: Evo koliko borci moraju imati vojnog, a koliko staža osiguranja, da bi mogli u penziju po novom zakonu

Ovi uvjeti odnose na pripadnike Armije RBiH, HVO-a i policiju. U Domu naroda 30. septembra delegati će raspravljati o Prijedlogu...

Možda vas zanima i ovo