Subota, 10 travnja, 2021

Stanivuković reagovao na Dodikovu izjavu da je političko nedonošće: Njegove uvrede me motivišu, slično je govorio i o Vučiću

Nemojte propustiti

Gradonačelnik Draško Stanivuković se zahvalio lideru SNSD Miloradu Dodiku što ga je nazvao “političkim nedonoščem” i poručio da ga taj naziv samo više motiviše da nastavi dalje.

Naime, Dodik je prije nekoliko dana, komentarišući aktuelna dešavanja u Banjaluci, te odnos Stanivukovića prema odbornicima i skupštinskoj većini, izjavio da je Stanivuković na prevaru dobio većinsku podršku građana najvećeg grada Republike Srpske.

– Logično je kada imate takvo političko nedonošče na čelu grada da imate probleme, jer on smatra da sve što postoji u gradu treba da bude usmjereno i podređeno samo njemu, kazao je Dodik tom prilikom.

Na te izjave je reagovao Stanivuković.

– Napominjem da je svaka osoba koju je on nazvao nedonošče na kraju politički uspjela. Očigledno takvu sudbinu imam ja i zbog toga sam sretan. Svakog koga je Dodik tako marginalizovao ima blistavu karijeru, a to je slučaj i sa predsjednikom Srbije. Tako da hvala mu što me tako naziva, jer me više motiviše, kazao je Stanivuković, prenosi BN.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tužilaštvo istražuje i uvoz respiratora u Republici Srpskoj: Dodikova savjetnica je supruga jednog od vlasnika firme koja ih je nabavila?

Uvoz respiratora u BiH i Republiku Srpsku zanima i Privremenu istražnu komisiju Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Član te komisije...

Možda vas zanima i ovo