Subota, 19 lipnja, 2021

Stanivuković šokiran likvidacijom njegovog tetka: “Ne može stati na ovom”

Nemojte propustiti

– Njegova firma bila je trn u oku jer on nije dozvoljavao rekete, nije bio podoban. Imao je svoj stav i govorio što misli. Jednostavno se odupirao sistemu

Draško Stanivuković, poslanik PDP u Narodnoj skupštini RS, šokiran je likvidacijom njegovog tetka Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena.

– Evidentno je da iza ovog stoji krupni kapital i krupni interes. Potrebno je pratiti ko će nakon njegove likvidacije preuzeti njegove poslove, odnosno tržište na kojem je on poslovao. To će u narednim mjescima biti vidljivo. Sve će se ovdje otkriti. Vjerujem da je on znao motive i da to znaju ljudi oko njega. Velikog su čovjeka nanišanili. Ne može stati na ovom. Poslije ovog ništa više neće biti isto – kazao je Stanivuković za Klix.

Krunić je bio porodični prijatelj i tetak Stanivukovića, s kojim je on znao razgovarati o svemu i savjetovati se. Napomenuo je da je uvijek bio svjestan opasnosti i da je firmu Sektor Sekjuriti koristio, uz ostalo, da osigura sebe i porodicu.

– Kada je njegova kompanija narasla i postala konkurentna, imao je pritiske, zbog čega je bio ljut na sistem. Bio je jedan od najvećih preduzetnika u BiH i nije se mogao pomiriti s tim da mogu biti takvi prema njemu, iako zapošljava toliko ljudi. Njegova firma bila je trn u oku jer on nije dozvoljavao rekete, nije bio podoban. Imao je svoj stav i govorio što misli. Jednostavno se odupirao sistemu – rekao je Stanivuković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Arijana Memić: Dženan mi je rekao za poruku koja je glasila “Ovo će ti biti najkraća veza”

Na konstataciju da je Muriz Memić rekao na Face TV da zna ko je ubica, Arijana je kazala da...

Možda vas zanima i ovo