Petak, 23 travnja, 2021

Stanivuković zadaje novi udarac Dodiku: „Ovo je samo mali dio kriminalnih radnji koji ćemo predstaviti…“

Nemojte propustiti

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković imao je jučer prvi sastanak sa premijerom tog bh. entiteta Radovanom Viškovićem.

Višković je u nekoliko navrata kurtoazno govorio o Stanivukoviću, čak najavljujući da će Vlada Republike Srpske sudjelovati u projektima važnim za Banju Luku.

“Slobodna Bosna” podsjeća kako je sve to, zapravo, suprotno od onoga što je najavljivao lier SNSD-a Milorad Dodik nakon poraza na lokalnim izborima u tom gradu, kategorički ustvrdivši da Grad Banja Luka neće više imati podršku entitetske Vlade, najavivši opstrukcije na svim nivoima.

Da se stvari iz korijena mijenjaju, posvjedočio je i jučerašnji sastanak, ali i posljednja najava Draška Stanivukovića, koji je najavio da će pred svima iznijeti sve kriminalne radnje bivšeg sistema.

„Šest stranica plaćeno nevjerovatnih 4.600 KM iz budžeta našeg grada. Ovo je samo mali dio zločina koji ćemo predstaviti kroz novi izvještaj „Revizorskog tima”, nakon kojeg će relevantne institucije morati reagirati“, poručio je Stanivuković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo