Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Starleta u lisicama: Pogledajte privođenje Tijane Ajfon u akciji MUP-a RS

Nemojte propustiti

Ozbiljnog izraza lica i bez riječi Tijana Ajfon je ušla u policijsku stanicu, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije

Starleta Tijana Maksimović (28) iz Rume, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je jučer kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku.

Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju. Ona je sa lisicama na rukama privedena u službene prostorije, a snimak je objavio BN TV.

Ozbiljnog izraza lica i bez riječi Tijana Ajfon je ušla u policijsku stanicu, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije. U objektu je bilo 26 muškaraca i devet devojaka.

– U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 eura – potvrđeno je u policiji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo