Srijeda, 29 rujna, 2021

Stefan Schwartz šokirao Hadžifejzovića: Čović treba zaboraviti “Herceg-Bosnu”, Inzko nije sultan, evnuh je, a Dodiku RS trofej genocida!

Nemojte propustiti

– Glasajte protiv korumpiranih, ako vi to ne uradite, mi vam ne možemo pomoći! Ja sam Bosanac! Siguran sam da ću doživjeti da vidim normalnu BiH – kaže Schwartz

Nevjerovatno šokantan, emotivan, otvoren, direktan intervju sa Stefanom Schwarzom, čovjekom koji je trebao da bude njemački kancelar, premijer! Prenosimo neke od najinteresantnijih dijelova:

– Inzko nije sultan, evnuh je, nema jajca da nešto uradi! Dodik je marioneta, moć je u Beogradu i Moskvi! Radončić najviše govori o korupciji, a korumpiran je!

Bakir nije Alija! Ako je Alija Liga prvaka, onda je Bakir treća liga! Vučić je veliki nacionalista, nikome nije prijatelj osim sebi! On je u stražnjici. Milo Đukanović nije dobar, ne vjerujem mu, ali se drži principa o nediranju granica!

Čović nije boss, on je marioneta, neka zaboravi na Herceg-Bosnu! I Tuđmanu sam to rekao, zaboravite Herceg-Bosnu, zaboravite NDH! Koliko znam, bolnica Koševo ne funkcioniše zbog korupcije! Korupcija ubija ljude!

Glasajte protiv korumpiranih, ako vi to ne uradite, mi vam ne možemo pomoći! Ja sam Bosanac! Siguran sam da ću doživjeti da vidim normalnu BiH, kao članicu EU! Molim vas, ustanite i učinite nešto za sebe i svoju državu!

Stalno razgovaram s Angelom Merkel, ona je spriječila dogovor između Vučića i Tačija o promjeni granica između Srbije i Kosova! Znam ljude koji je mogu naslijediti, isto misle kao i Angela, žestoko su protiv promjene granica, a ni EU to neće dozvoliti, možete mirno spavati!

U nastavku pogledajte kompletan razgovor sa Stefanom Schwarzom:

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo