Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Stigla reakcija kompanije: Hoće li Telemach BH povisiti cijene svojih usluga?

Nemojte propustiti

– Protiv kompanije Telemach BH već nekoliko sedmica vodi se negativna kampanja utemeljena na potpunim neistinama i lažnim konstrukcijama. Posljednja od plasiranih lažnih informacija koja ima za cilj obmanu korisnika je da će Telemach BH povisiti cijene svojih usluga, što predstavlja apsolutnu neistinu.

Naime, u posljednje tri godine Telemach BH nije mijenjao cijene usluga analogne i digitalne televizije i pored činjenice da smo unaprijedili sve servise, uveli nove tehnologije i pružili korisnicima vrhunske usluge na nivou zemalja Evropske Unije. Također, Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga ni u 2022. godini.

U trenutku dok Telemach BH stalno unapređuje svoje poslovanje i ima sve širi asortiman usluga kao nijedna kompanija u Bosni i Hercegovini nećemo dopustiti pokušaje nanošenja štete našem ugledu i objavljivanje lažnih vijesti o nama – stoji u saopštenju kompanije Telemach.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Raspisani izbori u Islamskoj zajednici BiH

- Bošnjaci, muslimani, članovi Islamske zajednice uključeni u politički život Bosne i Hercegovine ovu zadaću treba da razumijevaju kao...

Možda vas zanima i ovo