Ponedjeljak, 8 ožujka, 2021

Što će vam muškarci najčešće prešutjeti?

Nemojte propustiti

Novalić potvrdio: FBiH kreće u direktnu nabavku vakcina, oformili smo najkompetentniji tim za taj zadatak

Novalić je naglasio da količina vakcina ne može biti veća od 400 hiljada doza, jer naša zemlja računa na...

Preminuo Emdžad Galijašević, bivši gradonačelnik Bihaća

U trci za gradonačelnika Bihaća pobijedio je 2012. godine kao kandidat SDA. Grad Bihać vodio je manje od četiri...

Policija prekinula korona dernek u školi: Učiteljice iz BiH uz muziku uživo slavile 8. mart

Tokom proteklog vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS kontrolisali su brojne lokale zbog epidemioloških mjera i najviše posla su...

Zasjeda Krizni štab Ministarstva zdravstva FBiH: Hoće li biti restriktivnijih mjera?

Prije nekoliko dana premijer FBiH Fadil Novalić i pomoćnik ministra zdravstva Goran Čerkez kazali su da je epidemiološka situacija...

U sretnoj ste vezi i dijelite dobro i zlo kao i svaki drugi par, ali naslućujte da se vaš dragi nekada suzdržava od komentara? U pravu ste! Neke stvari muškarci jednostavno neće izgovoriti, koliko god ih mučile.

muškarac1. On ne voli sve vaše prijateljice, a najviše ga nervira to što mu se jadate o takvim problemima umjesto da ih rješavate. On vam sigurno neće reći da prekinete takvo prijateljstvo, ali budite sigurni da zna koja mu je prijateljica OK, a s kojom se nikada ne bi družio da je na vašem mjestu. Nije dobro ako očekujete da voli sve vaše prijateljice. Dovoljno je da bude civiliziran u odnosu prema njima. I znajte da negativnim komentarima o njoj utječete na njegovo mišljenje koje će biti još lošije.

2. Kaže li vam dečko da upravo nije pogledao slatku djevojku koja je prošla, laže. Muškarci će uvijek pogledati lijepu ženu, i to se nikada neće promijeniti, a ni žene ne mogu odoljeti, a da ne škicnu zgodnog frajera. Stoga ste jednaki u tome, a u tim trenucima on ne misli ništa dalje od toga da je ta djevojka zgodna. Dakle dokle god se sve svodi na poglede, možete biti mirni i nemojte praviti dramu jer će ispasti da ste ljubomorni i nemate samopouzdanja.

3. Žene se upucavaju vašem muškarcu, a neke su i zaljubljene u njega, iako on to ne zna. Čak i ako mislite da nije atraktivan poput Brada Pitta, nemojte zaboraviti da se svatko nekome sviđa. Osim toga, vama se sviđa, pa zašto ne bi i drugim ženama? Kada mu se tako nešto dogodi, vjerojatno će sve prešutjeti jer zna da ćete biti ljuti i ljubomorni. U takvim situacijama sjetite se da je on s vama jer tako želi te mu upucavanje drugih eventualno godi, ali neće utjecati na vašu vezu.

4. Stavite li na stranu šale o tome da se muškarci u braku osjećaju kao u okovima i za njih je život gotov, činjenica je da se većina njih želi skrasiti kada za to dođe trenutak. Prije ulaska u bračnu luku žele što više toga isprobati i uživati u životu samca, ali se i osigurati financijski te postići napredak u karijeri. Kada steknu te uvjete, muškarci će obično zaključiti da je vrijeme da se skrase uz onu pravu i zasnuju obitelj. Nije li vaš dečko spreman za brak, a vi ne želite čekati, morat ćete krenuti dalje i pronaći nekog s kim ste na istoj valnoj duljini.

5. Partner vam nikada neće otvoreno reći da mu se ne sviđa to što ste nabacili koji kilogram viška, ali u sebi će željeti da izgledate kao prije. Ponekad čak pomisli da partnerici nije stalo do njega jer se više ne uređuje. Pitate li ga otvoreno misli li tako, neće biti direktan, ali će nježno reći da mu je žao što ste se zapustili. Lekcija u ovoj priči je da se muškarac veže za prvotni dojam, kako ste izgledali kad ste se upoznali, i želi da zauvijek tako izgledate. No i zbog sebe ne smijete fizički izgled uzimati zdravo za gotovo, jer ćete se bolje osjećati ako budete pazili na sebe.

6. U dugim vezama ljudi puno stvari uzimaju zdravo za gotovo pa na kraju žene vrlo često prigovaraju muškarcima za svaku sitnicu. I dok se on s prijateljima zna našaliti da ste pravi mrgud, vjerujte da mu to uopće nije zabavno. Iako mislite da ćete ga promijeniti na bolje ili da ga samo podsjećate na njegove slabe točke, stalno kritiziranje dovest će na kraju do toga da vas on isključuje i ignorira. Spadate li u ovu skupinu supruga i partnerica, odmah prestanite s tom ružnom navikom jer biste kao par trebali biti ravnopravni u svemu.

A kako uopće znati je li on onaj pravi? Čarobne vizije o srodnoj duši često nam pomute razum i zaboravljamo da smo svi samo ljudi. On je vaš princ na bijelom konju ako se jednako volite i poštujete jedno drugo, a sve ostalo su bajke.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Neumu već počele gužve: Proteklog vikenda sve bilo puno, traže se novi radnici, a sprema i proširenje ponude

Krajem aprila očekuje se otvorenje novog hotela sa 4 zvjezdice. Hotelska ponuda Neuma bit ce bogatija za 100 novih...

Možda vas zanima i ovo