Utorak, 28 rujna, 2021

Stojanovića u Beogradu brutalno likvidirao ubica iz BiH?

Autor:Blic.rs

Nemojte propustiti

Policija je navodno otkrila ko je izvršilac likvidacije na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako biciklista izlazi s parkinga na kom je bilo Stojanovićevo vozilo, a potom prolazi u blizini zločina i telefonira baš u trenutku eksplozije.

Prema nezvaničnim informacijama istražitelji su utvrdili da je Strahinju Stanojevića (30) u nedjelju u podne u Beogradu, postavljanjem bombe ispod njegovog BMW X5, ubio plaćeni ubica iz Bosne i Hercegovine, piše srpski Blic.

Plaćenike iz BiH pripadnici srbijanskih i crnogorskih klanova često koriste za “prljave poslove” i ubistva koja žele da budu izvršena.

Kako se nezvanično saznaje iz istrage, Stanojevića je ubio plaćenik koji je došao u Srbiju iz BiH, pratio Stanojevića, a potom mu pod vozilo postavio eksplozivnu napravu velike razorne moći, ali dobro usmjerene, kako bi usmrtila samo njega, a ne i nekoga ko bi u tom trenutku mogao da bude sa njim u vozilu, piše Blic.

U ovoj situaciji u džipu je, na mjestu suvozača, bila Stojanovićeva djevojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) koja je u eksploziji ostala nepovrijeđena, dok je Stojanović ostao bez obje noge, a nekoliko minuta kasnije i izdahnuo na kolovozu.

Navodno, policija je otkrila ko je izvršilac likvidacije na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako biciklista izlazi s parkinga na kom je bilo Stojanovićevo vozilo, a potom prolazi u blizini zločina i telefonira baš u trenutku eksplozije.

Bomba je, kako je utvrđeno, aktivirana daljinski i to tek onda kada je ubica bio siguran da je Strahinja Stojanović za volanom.

Ubice su ovog puta bile bolje organizovane, pa su vodile računa da se uvjere da će ubiti svoju metu a ne nekog drugog, jer je, kada je prije dvije godine pokušana likvidacija Stojanovića na isti način, u eksploziji bombe ispod vozila povrijeđena njegova tadašnja djevojka Olatc Bilbao, inače bivša misica Marbelle, dok je on ostao nepovrijeđen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo