Nedjelja, 2 listopada, 2022

Strava! Bosanac izgladnjivao djecu do smrti, jedno umrlo, drugo spašeno u posljednji čas

Nemojte propustiti

U stanu čiji su zidovi i pod bili umrljani fekalijama pronašli su uplakanu, zapuštenu i pothranjenu djevojčicu od dvije i pol godine, koja je odmah hospitalizirana

Kućica je okružena smećem, starim biciklima, kantama... (Foto: Bernard Karakaš/VLM)
Kućica je okružena smećem, starim biciklima, kantama… (Foto: Bernard Karakaš/VLM)

Slavonski Brod u šoku je nakon što se otkrilo u kakvim su uvjetima živjela djeca jedne tamošnje obitelji. Naime, roditelji su još 27. prosinca u bolnicu dovezli mrtvu tromjesečnu djevojčicu, a na majci su bili vidljivi tragovi nasilja. Kada su liječnici počeli postavljati pitanja o tome što se dogodilo, otac (32) počeo se nasilno ponašati zbog čega su liječnici pozvali policiju.

Nakon što je poludjeli otac svladan, policajci su otišli do unajmljenog stana u kojem je živjela obitelj, a ono što su tamo zatekli bilo je kao iz najjezivijih horor-filmova. U stanu čiji su zidovi i pod bili umrljani fekalijama pronašli su uplakanu, zapuštenu i pothranjenu djevojčicu od dvije i pol godine koja je odmah hospitalizirana. Pokazalo se da je stan na petom katu mjesecima bio mali komadić pakla na zemlji, javlja Večernji list.

– Iz stana se neprekidno čuo plač i jauci. Muškarac je ženu i djecu nerijetko zaključavao, ali nismo se petljali, nismo znali što se događa – kažu stanari zgrade. Ni vlasnici stana nisu znali što se unutra događa. Kažu da je muškarac sa ženom i djecom u stan ušao prije devet mjeseci uz obećanje da će sljedećeg dana potpisati dokumente i ovjeriti ih kod javnog bilježnika. Od toga trenutka vlasniku nije dopustio ni da se približi stanu šaljući mu SMS-poruke da će ga ubiti ako samo priđe blizu. – Cijela je zgrada tijekom ljeta smrdjela po fekalijama, nismo znali odakle to dolazi – kažu stanari.

Inače, zlostavljač, porijeklom iz bosanske Posavine, imao je pored sadašnje još dvije žene i s njima ukupno devetero djece o kojima se nije brinuo. Određen mu je jednomjesečni pritvor. Pokušali smo kontaktirati s njegovim roditeljima, no nisu se javljali. Oni žive u trošnoj kući zatrpanoj smećem, do zvona se od starih kanti, bicikala i smeća ne može doći.

– To je problematična obitelj koja je stalno u konfliktu sa susjedima pa policija često intervenira – kažu u naselju.
(Večernji.hr)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo