Petak, 18 lipnja, 2021

Strava u BiH: Evo šta je otkriveno prilikom obdukcije tijela majke i bebe iz Mrkonjić Grada

Nemojte propustiti

Na njihovim tijelima nisu pronađeni tragovi nasilja, a beba je rođena sa urednom težinom i dužinom, a podlegla je zato što nije zbrinuta na adekvatan način

Obdukcijom tijela Zorice Č. (26) utvrđeno je da je ona umrla usljed teškog porođajnog krvarenja, a njena bebe od neadekvatnog zbrinjavanja nakon poroda, saznaje Srpskainfo.

Podsjetimo, u nedjelju uveče u Mrkonjić Gradu u stanu, gdje je živjela kao podstanar, pronađena su tijela Zorice i njene tek rođenje bebe.

Na njihovim tijelima nisu pronađeni tragovi nasilja, a beba je rođena sa urednom težinom i dužinom, a podlegla je zato što nije zbrinuta na adekvatan način, između ostalog, pupčanik joj je bio samo otkinut, ali ne i podvezan.

– Ovde nije bilo riječi o prijevremenom porođaju, jer je beba rođena u devetom mjesecu trudnoće. Beba je bila duga 52 centimetra i teška oko 3,3 kilograma, ali je umrla zato što nije bila zbrinuta na adekvatan način – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo