Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Strava u gradiću na Neretvi: Muškarac silovao i ubio svoju komšinicu od 75 godina!

Nemojte propustiti

Dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 75 godišnja Mira Galić koja je pronađena mrtva u svom stanu u Hercegovačkoj ulici u Metkoviću silovana i ubijena. Silovao i ubio ju je komšija 53 godišnji Vice Musulin koji je otprije poznat policiji po počinjenim kaznenim dijelima

Nesretna starica pronađena je mrtva u svom domu u Hercegovačkoj ulici u Metkoviću. Mrtvo tijelo starice pronašli su djelatnici hitne medicinske pomoći, koju je pozvala rodbina nakon što im se starica, koja je inače sama živjela, nije javlja na telefon, piše Slobodna Dalmacija.

Uviđaj su obavili djelatnici PP Metković te je naložena obdukcija mrtvog tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok i vrijeme smrti.

Neslužbeno doznajemo da na mrtvom tijelu nisu uočeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Međutim policiji očito nešto nije jasno pa je nastavljena kriminalistička obrada i izvidi na terenu. Nakon provedene obdukcije utvrđeno je da nema tragova rana po tijelu nesretne žene pa je smrt nastupila najvjerojatnije uslijed šoka.

Glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske, Marija Gjenero kazala je da je u tijeku kriminalistička obrada slučaja te da više od toga ne može reći.

Kako izvještavaju pojedini mediji, starica je živjela sama u trošnim barakama u Hercegovačkoj ulici nedaleko od graničnog prijelaza Gabela Polje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo