Subota, 1 listopada, 2022

Strava u Velikoj Kladuši: Zmijsko leglo otkriveno u porodičnoj kući, porodica pobjegla sa četvero male djece!

Nemojte propustiti

Izlaskom na teren, pripadnici Vatrogasne jedinice su u kući porodice Okić, koja je starije gradnje, pronašli leglo zmija i tom prilikom uspjeli su ukloniti jednu, dok su druge ostale sakrivene u zidovima i podovima kuće

Ilustracija
Ilustracija

Vatrogasna jedinica Velika Kladuša u petak, 21. juna je imala jednu intervenciju koja je trajala od 19 do 22 sata, javlja Radio Velika Kladuša, a prenosi Krajina.ba.

Prema riječima dežurnog vatrogasca Sadikovića u 19 sati Vatrogasnoj jedinici za pomoć se obratila porodica Okić iz Drenovca, a vezano za pojavu većeg broja zmija u njihovoj porodičnoj kući.

Izlaskom na teren, pripadnici Vatrogasne jedinice su u kući ove porodice, koja je starije gradnje, pronašli leglo zmija i tom prilikom uspjeli su ukloniti jednu, dok su ostale, kako je istakao Sadiković za RVK, ostale sakrivene u zidovima i podovima kuće.

Zbog ovog nesvakidašnjeg a opasnog slučaja porodica Okić je sa četvero male djece privremeno iseljena iz kuće, a o ovom slučaju je obaviještena Policijska stanica i JU Centar za socijalni rad Velika Kladuša radi pronalaska adekvatnog smještaja djece.

Iako je uočen veći broj zmija, na svu sreću ovaj događaj nije rezultirao ujedom niti jednog člana ove porodice, kao niti pripadnika Vatrogasne jedinice.

(Bh-index)

 

Interesantno za vas

Izdvajamo

Biden uperio prst u kameru i obratio se direktno predsjedniku Rusije: Gospodine Putin, dobro čujte što vam kažem

Joe Biden se direktno obratio ruskom predsjedniku i uperivši prst u kameru upozorio ga da ne napada NATO-ovu teritoriju. Američki...

Možda vas zanima i ovo