Subota, 12 lipnja, 2021

Stravičan zločin u porodičnoj kući u BiH: Žena ubijena sjekirom, muž otišao na piće pa se prijavio policiji

Nemojte propustiti

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je potvrđeno da je uviđaj obavila dežurni tužilac Hana Vranješević, zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo.

Dragan Trkulja (61) iz Šipova osumnjičen je da je sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Trkulja se sam prijavio policiji, ali je prije toga svratio na lokalnu benzinsku pumpu kako bi popio piće, potvrdilo je više izvora “Nezavisnih”.

“Zločin se dogodio jutros, u dnevnom boravku kuće u kojoj su supružnici živjeli. Nakon toga je Dragan otišao na benzinsku, gdje je, kako se priča, popio sok ili kafu, a zatim nastavio prema lokalnoj policijskoj stanici, te se prijavio policiji”, ističu sagovornici iz ovog gradića.

Policija je Trkulju uhapsila, te otišla do kuće gdje se sve dešavalo, te su pronašli Snežanino tijelo.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za “Nezavisne” je potvrđeno da je uviđaj obavila dežurni tužilac Hana Vranješević, zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog djela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci”, rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Osumnjičeni Dragan Trkulja trenutno je na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden na dalje postupanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Rekla je DA: Jusuf Nurkić zaprosio Eminu Durić, pogledajte čudesne fotke zaruka

Sudeći po fotografijama, Emina je rekla veliko "da", a Zvijer je za svoju odabranicu priredila dan za pamćenje. Bosanska Zvijer,...

Možda vas zanima i ovo