Subota, 27 studenoga, 2021

Stravična nesreća o kojoj priča cijeli svijet: Muž i žena, Nikolas (31) i Kristina (26), poginuli u međusobnom sudaru

Nemojte propustiti

sudar-21

Nikolas Kruz (31) i Kristina Muniz (26) prošlog proljeća su se zakleli da će se voljeti dok ih smrt ne rastavi. Upravo to se i dogodilo na neobilježenom putu u Teksasu.

Kristina se oko deset sati ujutru vozila pored farme pilića na kojoj su radili njen suprug i ona. Nikolas joj je išao u susret “mazdom“ iz 1990. godine.

Automobili bračnog para direktno su se sudarili i oboje su poginuli na licu mjesta. Kola su bila toliko smrskana, da je nadležna služba jedva izvukla tijela.

Policija je utvrdila da nijedan od vozača nije vezao sigurnosni pojas, a nesreći je najvjerovatnije doprinijelo kretanje neprilagođenom brzinom.

– U pitanju je veoma uzak i neravan put na kome nisu iscrtane linije – rekao je Toni Fulton iz teksaške Službe za javnu sigurnost.
Kako prenosi NBC, na putu nema tragova kočenja koji bi mogli da ukažu na to da je Kristina prije fatalnog sudara pokušala da izbjegne Nikolasovo vozilo.

Zauvijek će ostati nerazjašnjeno da li je majka troje djece u posljednjim trenucima svog života za volanom drugog automobila prepoznala svog muža.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Palmer najavio teške pregovore: Pred bh. liderima su teške odluke

Američki predstavnik za reformu Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini Metju Palmer (Matthew Palmer), koji u subotu (27. novembra)...

Možda vas zanima i ovo