Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Stravično: Dvoje mladih smrskano u “mercedesu”

Preporučeno

Dejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20) iz Niša poginuli su kad se u njihov automobil zakucao „reno” Marine N. (25)

saobracajna-nesrecaDejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20), oboje iz Niša, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć kod sela Rutevac, nedaleko od Aleksinca. Nesreća se dogodila kada je „reno laguna“, kojim je upravljala Marina N. (25) iz Aleksinca, udario u „mercedes“ za čijim volanom je bio Stojev, a saputnik Katarina Stoičkov.

Lidija Pavlović, portparol niške policije, saopštila je da su u ovoj nesreći još dvije osobe zadobile teške, a jedna lakše povrede.
– Povrede opasne po život zadobila je Marina N. i ona je hitno prebačena u niški klinički centar. Teške povrede zadobio je i Aleksandar Đ. (21) iz Prokuplja, saputnik u „mercedesu“, a lakše je povrijeđen četvrti putnik iz „mercedesa“ Dragan P. (20) – rekla je Lidija Pavlović.

Upravo se čita:  Majka otkrila šta se dešava na dan Vanjina (14) nestanka: ‘Kamere pokazuju da je skrenula s uobičajene rute’

Prema informaciji iz niške policije, udes se dogodio kad je Marina N., koja je dolazila iz pravca Rutevca, izgubila kontrolu nad „lagunom“ i iznenada prešla na lijevu stranu puta, odakle je, iz suprotnog pravca, nailazio „mercedes“. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je Marina N. vozila brzinom neprilagođenom uslovima puta, budući da je padala kiša koja se pri tlu mestimično ledila.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Jedan od svedoka udesa, koji nije želio da se fotografiše i nije želio da mu se pominje ime, rekao je da je sudar bio neizbježan.
– Put je vodio pored Južne Morave, a sudar se dogodio u jednoj ne tako oštroj krivini. Izgleda da je vozač „lagune“ zbog mraka i magle prekasno video „mercedes“. Pokušao je da zakoči, ali se zbog tankog sloja leda auto samo zanio i praktično svom silinom zabio u lijevu stranu „mercedesa“!

Upravo se čita:  Ovo je Vezira koja se u porodičnoj kući ugušila od dima iz peći na pelet

Sudar je bio toliko jak da je motor „lagune“ nađen pedesetak metara od mjesta udesa! Poslije strahovitog praska začuli su se jauci preživejlih. Vozač „mercedesa“ i djevojka iz automobila na mjestu su ostali mrtvi – ispričao je svjedok.

(Kurir)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo