Petak, 17 rujna, 2021

Studenti slave: “Najgora profesorica je napokon otišla u penziju”

Nemojte propustiti

Profesorica Pavlović je na Geografskom fakultetu predavala Geografiju Srbije i Geografske regije Srbije, a postala je i van fakulteta poznata, jer je prolaznost na njenim predmetima bila zabrinjavajuće mala, gomilu studenata je samo njen ispit godinama, ponekad i decenijama, odvajao od diplome.

Profesorica Mila Pavlović, strah i trepet Geografskog fakulteta u Beogradu, otišla je u penziju.

“Znate onu profesoricu Milu sa Geografskog faxa kod koje je prolazio po jedan ili ni jedan student po roku? E otišla je izgleda u penziju konačno, odahnuše mučenici. Evo sad jednoj iz firme javila kćerka da je položila, žena plače od sreće”, objavila je jedna od studentica na Twitteru, a ispostavilo se da je za mnoge studente ta vijest veliki povod za slavlje, prenosi Nova.rs.

Profesorica Pavlović je na Geografskom fakultetu predavala Geografiju Srbije i Geografske regije Srbije, a postala je i van fakulteta poznata, jer je prolaznost na njenim predmetima bila zabrinjavajuće mala, gomilu studenata je samo njen ispit godinama, ponekad i decenijama, odvajao od diplome. Čak je i srbijanski ministar prosvjete Mladen Šarčević, njen kolega s fakulteta, rekao za nju da je “malo babaroga”.

“Svi studenti su mi jednaki i ja od njih očekujem samo da mi pokažu znanje. Student može da bude nezadovoljan ocjenom i postoji zakonska procedura koju svaki student zna, pa su eventualni problemi rješivi. Ali ispiti se ne polažu preko medija. Neprijatnosti koje sam imala bile su medijske kampanje. Bilo mi je nedopustivo da se u njih upuštam”, rekla je ranije profesorica Pavlović za Nedeljnik, odgovarajući na optužbe studenata.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo