Petak, 25 lipnja, 2021

Studentica (23) koja se ubila u Doboju na FB napisala:”Od sebe se najviše čuvaj, od drugih te čuva Bog”

Nemojte propustiti

Beživotno tijelo djevojke (23) pronađeno je u jednoj od soba Sportsko-rekreacionog centra “Džungla” u Doboju

Tijelo djevojke I. Š. pronašao je juče njen otac, koji je prethodno pozvao policiju. Djevojka je stanovala u jednoj od “studentskih” soba, koje se izdaju u okviru Sportsko-rekreacionog centra “Džungla” u Doboju.

Otac je policiji rekao da je djevojka u posljednje vrijeme bolovala od depresije i da on nije u mogućnosti da otključa vrata jer se u bravi nalazi ključ, nakon čega su pripadnici policije izašli na lice mjesta. D. Š. je nasilno otvorio vrata sobe i na krevetu pronašao tijelo kćerke.

Indikativno je da je nesretna djevojka na svom Facebook profilu prije nekoliko mjeseci napisala poruku koja je sada dobila sasvim drugačije značenje. “Od sebe se najviše čuvaj, od drugih te čuva Bog”, napisala je djevojka, no niko tada nije mogao ni slutiti da bi ovo mogla biti najava tragičnog događaja.

Arhiv (Foto: Ilustracija)
Arhiv (Foto: Ilustracija)

Naime, u jučerašnjem saopćenju dobojskog Centra javne bezbjednosti navodi se da je najvjerovatnije riječ o “samoubistvu ispijanjem veće količine tableta”.

Iz CJB, kako je prenijela Srna, naveli su da je otac nastradale čiji su inicijali D. Š. prijavio policiji da se nalazi u krugu sportskog centra “Džungla”, ispred sobe u kojoj stanuje njegova kćerka.

Nakon policijskog uviđaja, zatražena je obdukcija tijela. Po nalogu dežurnog tužioca, tijelo je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, kako bi obdukcijom bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Izvor: Doznajemo

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo