Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Studentica Azra Šabanović htjela biti dadilja: Tražila posao u Beogradu

Autor:N1

Preporučeno

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

Dvadesetdvogodišnja Azra Š. koja je uhapšena po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dugo je na jednoj Facebook grupi za čuvanje djece tražila posao, a odmah nakon hapšenja oglasio se administrator grupe sa upozorenjem o djevojci.

Naime, na Facebook grupi koja broji više od 10.000 članova, osumnjičena za ubistvo u Rušnju, Azra Š. pokušavala je da se angažuje kao dadilja.

Upravo se čita:  Na birou u TK je više od 60.000 nezaposlenih. Zašto se onda većina privrednih subjekata pati s pronalaskom radnika?

Nakon što je vijest o hapšenju djevojke odjeknula, oglasila se i administratorka grupe, piše Telegraf.

„Dragi članovi, moram sa vama da podijelim link i još jednom ponovim da dobro provjeravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dole pomenutom djevojkom. Uhapšena je, napustila je grupu pre tri dana, ali se duže vrijeme oglašavala i tražila posao“, napisala je administartorka.

Foto: Facebook

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

Upravo se čita:  U januaru porastao broj turista u FBiH

„Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan – dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem dece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svim“, napisala je.

Foto: Facebook

Podsjećamo, Azra Š. (22) uhapšena je 14. marta po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovalo u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju.

Upravo se čita:  Građani u strahu od martovskih računa za struju

U Bijeljini je, također, prije dva dana uhapšen Marko Pjanović za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu potjernicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala „golf 4“ kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pompe, a nakon ubistva pobjegli. Prema našim informacijama, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas