Utorak, 22 lipnja, 2021

Studentica naručila preko interneta haljinu od 65 KM, pa dobila +18 odjevni predmet!

Nemojte propustiti

“Naručila sam haljinicu preko interneta, a dvije sedmice kasnije stigla mi je dostava. Iznenadila me veličina paketa, iako sam bila uzbuđena što je napokon stigla”

Studentica Jodie Howard iz Dublina naručila je haljinu za oko 65 KM, a kad joj je stigla shvatila je da je dobila odjevni komad koji ništa ne prepušta mašti.

Najprije na Twitteru podijelila snimku svoje reakcije kad joj je na kućnu adresu stigao paketić za koji je mislila da nema šanse da je u njemu haljina, a potom i kad ju je izvukla iz njega.

Kako kaže, povremeno naručuje odjeću preko interneta, no ovo je prvi put da je dobila “nešto što je potpuno drugačije od onog što je vidjela na internetu”.

“Vidjela sam oglas na Instagramu za tu haljinu, kliknula sam na njega i on me odveo na stranicu. Naručila sam je, a dvije sedmice kasnije stigla mi je dostava. Iznenadila me veličina paketa, iako sam bila uzbuđena što je napokon stigla”, rekla je.

Nakon što je haljinicu izvukla iz paketa, pokušala ju je navući na sebe.

Foto: Twitter

“Mama i ja dobro smo se nasmijale dok sam je oblačila, a kad sam je navukla shvatila sam da je potpuno prozirna”, otkrila je.

Njena objava izazvala je više od 200 komentara ljudi kojima se dogodila slična stvar, prenosi Index.hr.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo