Četvrtak, 28 listopada, 2021

Sud prihvatio Severininu žalbu i ukinuo privremenu mjeru

Nemojte propustiti

Privremena mjera kojom je Aleksandar Popović sedam dana trebao živjeti s mamom Severinom Kojić, a sedam dana s tatom Milanom Popovićem, ukinuta je, tvrdi Slobodna Dalmacija.

Odluka je to Županijskog suda u Splitu na kojem je prihvaćena Severinina žalba i spis vraćen na Općinski sud u Zagreb. Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac za Slobodnu je potvrdio informaciju.

– Mogu samo potvrditi da je predmet bio na odlučivanju na našem sudu te je odluka i donesena. Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu, rekao je Romac.

Dalmacija piše da Županijski sud u Splitu ne dovodi u pitanje nepristranost Općinskog suda u Zagrebu. Da je privremena mjera ukinuta, obavijestila je i na Facebooku Severina objavom: Kada sam išla pješke u srednju muzičku školu Josip Hatze, nju sam sretala svaki dan. Ona je bila moja prijateljica, saveznica, ona se zove Božica Pravde. Hvala ti moja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo