Utorak, 16 kolovoza, 2022

Sudbina dječaka koja je rastužila svijet: Majka ga 90 puta ubola makazama jer ju je ugrizao tokom dojenja

Nemojte propustiti

Doktori su malenom Xiao Baou morali staviti više od 100 kopči, nakon incidenta koji se dogodio u Xuzhou, u istočnokineskoj provinciji Jiangsu.

beba-makaze1Osmomjesečni dječak Xiao Bao imao je nevjerovatnu sreću da je preživio, nakon što ga je njegova rođena majka izbola 90 puta makazama, uglavnom po licu, i to zbog toga što ju je ugrizao dok ga je dojila!?Barem se tako ona pravdala.

Doktori su mu morali staviti više od 100 kopči, nakon incidenta koji se dogodio u Xuzhou, u istočnokineskoj provinciji Jiangsu.

Kako javlja Daily mail, mališan živi sa svojom mamom i dvojicom ujaka, koji preživljavaju sakupljajući sekundarne sirovine. Upravo je jedan od ujaka zatekao dječačića u lokvi krvi i odmah ga odnio u bolnicu.

Navodno nema dokaza da majka pati od nekog mentalnog poremećaja.

beba-makaze3No, s druge strane, po podacima britanskog medicinskog žurnala The Lancet, gotovo 91 posto od 173 miliona Kineza za koje se pretpostavlja da imaju neki mentalni poremećaj, nemaju nikakvu medicinsku pomoć, niti su evidentirani kao psihički bolesnici, a lako bi moglo biti da je to slučaj i sa ovom majkom.

Dječak će biti vraćen kući, uprkos protestima susjeda, a lokalne vlasti kažu da o njemu mogu brinuti i dvojica ujaka.

(Doznajemo.com)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nevjerovatna Lana Pudar osvojila bronzu na EP-u u disciplini 100 metara delfin

Mlada Mostarka utrku je isplivala s vremenom 57.27. Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (16) nastupila je danas u finalu utrke...

Možda vas zanima i ovo