Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Sumnjiva prošlost mladića sa snimka s Tinom Katanić

Nemojte propustiti

Do nas su došle neformalne informacije da glavnom počinitelju kaznenog djela protiv Tine ovo nije prvi put. Neću ga imenovati, ali ću upozoriti mlade djevojke da pripaze, kazala je Tanja Vranican Đerek, odvjetnica Tine Katanić.

Pravna zastupnica iz odvjetničkog ureda Zvonimira Hodaka, koji je preuzeo Tinin slučaj, rekla je da je ovog puta počinitelj to napravio na štetu javne osobe, a do sada je to radio na štetu više mladih djevojaka od kojih je iskamčivao novac. Dodala je da ne može otkriti identitet muškarca, no radi se o mladiću koji se ne vidi na snimci, ali oni znaju njegovo ime i prezime, pa su protiv njega ovih dana podnijeli kaznenu prijavu. Za sada je nepoznata činjenica je li mladić ucjenjivao i Tinu zbog video materijala, piše 24sata.hr.

Podsjetimo, u javnost je izašao dvominutni video eksplicitnog intimnog sadržaja između poznate hrvatske manekenke i trojice muškaraca. Tina Katanić je sama potvrdila autentičnost snimke kazavši kako se “zbog cijele situacije osjeća poniženo i osramoćeno”. Odvjetnica Vranican Đerek kazala nam je da barata također neformalnim informacijama da osim te snimke postoje još neke.

– Zato smo Državnom odvjetništvu podnijeli zahtjev za oduzimanjem mobilnog uređaja. Jedna od točaka prema kojima ćemo podnijeti tužbu sigurno je djelo sramoćenja, a o ostalima vam na zahtjev svoje klijentice ne mogu ništa više reći – istaknula je Vranican Đerek i dodala da nisu sva tri počinitelja jednako kriva. Jedan je, kaže, bio glavni organizator.

Manekenka je, kaže nam njen blizak prijatelj, psihički slomljena. Prvih dana se još dobro držala, no sad je na naplatu došao posttraumatski šok, kaže Tinin prijatelj, prenose hrvatski mediji.

Zbog cijele situacije manekenka je radne obveze otkazala i u tajnosti otputovala, kazavši samo najbližima gdje je. Cijeli ovaj slučaj komentirali su u medijima i viđeniji Hrvati, zgražajući se.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo