Subota, 25 rujna, 2021

Suprug bh. ambasadorice Martine Mlinarević bori se za život: “Najgori dan otkad dišem, da ga ostane za naših četvoro djece…”

Nemojte propustiti

– Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavjestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona

Ambasadorica BiH u Češkoj i književnica Martina Mlinarević sinoć je na svom Facebook profilu objavila da je njen suprug Goran doživio težak moždani udar i da mu se ljekari bore za život.

Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život, napisala je Mlinarević u emotivnoj objavi na njenom zvaničnom Faceoobk profilu koju prenosimo u cjelosti:

– Jutros uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u porodici. Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život. Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavjestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona. A vas sve ostale zamoliti, da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naših četvoro djece – napisala je Mlinarević.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo