Četvrtak, 28 listopada, 2021

Supruga Ljubiše Bogdanovića: Nisam slutila šta će da uradi!

Nemojte propustiti

Ranjena supruga Javorka u Urgentnom centru izjavila policiji: “Nisam slutila šta će da uradi. Nije bilo nikakvog nagovještaja”.

Ljubiša i Javorka Bogdanović (Foto: Novosti)
Ljubiša i Javorka Bogdanović (Foto: Novosti)

Teško ranjena Javorka Bogdanović pokušala je u Urgentnom centru u Beogradu policiji da objasni masakr koji je počinio njen suprug Ljubiša. Motive i razmjere krvave drame nije mogla ni da nasluti.

– Bio je prijeke naravi, ali ovakvom nečemu se nisam nadala. Svi smo bili kao jedna velika porodica, rekla je Javorka.
Ohrabrujuća vijest je da se njegova supruga Javorka koja je u pucnjavi pogođena u glavu i vrat i koja je takođe u bolnicu primljena u kritičnom stanju, prema posljednjim informacijama, osjeća malo bolje.

– Ona je neznatno bolje. Nije životno ugrožena. Probudila se, čak je i komunicirala sa ljekarima. Njen pritisak i stanje svijesti se popravljaju, i to su dobre vijesti – rekao je za „Novosti“ u utorak direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.
Ona je iz Velike Ivanče u kompleks Urgentnog centra u Beogradu zajedno sa suprugom Ljubišom i komšinicom Danicom Stekić (75) dovezena kolima Hitne pomoći oko osam sati ujutru. Sve troje su bili u teškom stanju. Danica, nažalost, nije izdržala. Preminula je u toku vožnje. Ljekari su nekoliko puta pokušali da je reanimiraju, ali su ubrzo samo mogli da konstatuju smrt.

Počinilac masakra, tragedije kakvu će Srbija teško zaboraviti, koja je potresla pola planete, Ljubiša Bogdanović, koji je nakon ubistva 13 osoba pucajući sebi u glavu, pokušao samoubistvo, u kritičnom je stanju. Ono se u utorak u poslijepodnevnim satima pogoršalo. Doktori daju sve od sebe da sačuvaju njegov život.
(Novosti)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo