Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Supruga pokušala ubiti muža, ubacila mu 10 apaurina u kafu dok nije gledao

Preporučeno

Ne znajući što mu se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio kafu nakon čega mu je, usljed djelovanja lijeka, pozlilo

Ubacivši mu u šalicu s kavom deset tableta Apaurina, 43-godišnjakinja je prošle subote u Metkoviću pokušala ubiti svog 64-godišnjeg supruga koji je, nakon što mu je pozlilo, zatražio medicinsku pomoć, a ona je uhapšena.

U subotu, 10. decembra, oko 9 sati, u porodičnom stanu u Metkoviću, 43-godišnjakinja je iskoristila nepažnju svog 64-godišnjeg supruga i u šoljicu s kafom koju je pio ubacila 10 tableta lijeka Apaurin od 10 mg, saopćili su u utorak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Upravo se čita:  Tragedija - novorođenče se ugušilo dok je hranjeno u bolnici: "Rodila sam zdravo dijete, preminulo je nakon pet dana"

Ne znajući što mu se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio kafu nakon čega mu je, usljed djelovanja lijeka, pozlilo te je zatražio medicinsku pomoć.

Prevezen je u dubrovačku bolnicu te je nakon ukazane medicinske pomoći pušten na kućnu njegu.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila kako je 43-godišnjakinja nad suprugom počinila kazneno djelo pokušaja ubistva te je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas