Petak, 27 siječnja, 2023

Supruga pokušala ubiti muža, ubacila mu 10 apaurina u kafu dok nije gledao

Nemojte propustiti

Ne znajući što mu se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio kafu nakon čega mu je, usljed djelovanja lijeka, pozlilo

Ubacivši mu u šalicu s kavom deset tableta Apaurina, 43-godišnjakinja je prošle subote u Metkoviću pokušala ubiti svog 64-godišnjeg supruga koji je, nakon što mu je pozlilo, zatražio medicinsku pomoć, a ona je uhapšena.

U subotu, 10. decembra, oko 9 sati, u porodičnom stanu u Metkoviću, 43-godišnjakinja je iskoristila nepažnju svog 64-godišnjeg supruga i u šoljicu s kafom koju je pio ubacila 10 tableta lijeka Apaurin od 10 mg, saopćili su u utorak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ne znajući što mu se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio kafu nakon čega mu je, usljed djelovanja lijeka, pozlilo te je zatražio medicinsku pomoć.

Prevezen je u dubrovačku bolnicu te je nakon ukazane medicinske pomoći pušten na kućnu njegu.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila kako je 43-godišnjakinja nad suprugom počinila kazneno djelo pokušaja ubistva te je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo