Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Supruga policajca osumnjičenog za seksualno uznemiravanje: Ima moju punu podršku

Nemojte propustiti

Matko Klarić je načelnik stanice granične policije Gruda. Istraga je otkrila da je u više navrata seksualno uznemiravao policajke, nakon čega su ga prijavile.

Građani u Dubrovniku danas su skupom podržali Klarića. Među stotinu ljudi, bila je i njegova supruga Arnaudija Klarić.

“I kao ženi, i njegovoj majci, njegovoj braći, njegovim roditeljima i cijeloj obitelji je teško ovo prolaziti. Ne samo kao ženi, imam puno povjerenje, a on ima moju punu podršku jer sam ja svjedok koliko on pomoći pruža van radnog vremena, dostupan na telefon, svi ga mogu zvati, sjest će na piće sa svakim kolegom/kolegicom i van radnog vremena, saslušati njihove probleme, nastojati pomoći i u tome nema nikakvog seksualnog uznemiravanja. Žao mi je što su mnogi to izvadili iz konteksta, i njegovu dobrotu i spremnost da bude otvoren i svakome tu na raspolaganju su usmjerili i oblikovali da bi ostvarili neke svoje ciljeve. Ja sam vam ovo nazvala – cilj ne bira sredstvo”, rekla je Arnaudija.

Smatra i da se radi o „medijskoj hajci“.

“Nije ovo samo dva dana ova medijska hajka. Međutim, on to mjesecima prolazi, te podvale, zato što njemu mjesecima pišu sve moguće i nemoguće stvari koje možete i ne možete zamisliti, anonimne prijave za koje se on mora pravdati da nije učinio. I s grčem je išao u želucu i meni bi rekao ‘Bože, što će mi sad podvaliti? Zašto ću se danas morati pravdati i što danas to nisam učinio, a oni mi nameću da jesam?’ i ovo ga je sve skupa slomilo. Najviše ga je pogodila izjava da mora snositi sankcije, a ne zna ni sam zašto, još nije imao priliku iznijeti svoj stav, izaći na sud i pravdati se”, rekla je Klarić.

Zaključila je i da su stvari izvučene iz konteksta, navodi libertalportal.hr.

“S tom namjerom je i napravljen, oblikovan tekst, izvučene su stvari iz konteksta, stavljene stvari koje on nije učinio. Gnjusni naslov je i napravljen s tom namjerom da se osudi i prije suda”, pojansila je Klarić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Novalić o željezničkoj liniji koja je ukinuta 2013.: Nije viđena, možda, zadnjih 30 godina

Svoje zadovoljstvo ovom sezonskom ponudom za građane BiH, jutros nije krio ni premijer FBiH Fadil Novalić Nakon blizu deset godina...

Možda vas zanima i ovo