Srijeda, 20 listopada, 2021

Sušić planira specijalne pripreme za Latviju!

Nemojte propustiti

Zmajevi će 7. juna gostovati u Rigi reprezentaciji Latvije gdje će igrati još jednu “historijsku” utakmicu koja će ih, u slučaju trijumfa, još više približiti konačnom osvajanju prvog mjesta u našoj kvalifikacionoj grupi.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Većini naših reprezentativaca prvenstva će završiti do 20. maja, pa će tako Sušićevi izabranici praktično imati pauzu između takmičarskih nastupa u trajanju od gotovo 20 dana.

Zna Safet Sušić da je neizbježno da se izgubi prava forma u toliko dugom periodu bez treninga, pa je Pape najavio administraciji NFSBIH, da će pripreme i okupljanje reprezentacije za utakmicu protiv Latvije trajati duže nego dosadašnja kako se ne bi dogodilo da Zmajevi u ovu izuzetno važnu utakmicu uđu fizički nespremni.

Podsjećamo, nakon utakmice u Latviji, naši reprezentativci lete u Oman, gdje ih očekuje prijateljski susret protiv domaćina koji će u Rigu po delegaciju NFSBIH i naše Zmajeve poslati avion.

(Reprezentacija.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo