Petak, 18 lipnja, 2021

Sušić: Pustite te priče o Barceloni, moja misija je reprezentacija BiH

Nemojte propustiti

Safet Sušić jedan od kandidata za nasljednika Tita Vilanove na klupi slavne Barcelone. Ovako je glasila informacija koju je objavio hrvatski Jutarnji list , informacija koja je uzburkala bh. javnost, ali i šire.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Prema navodima Jutarnjeg lista, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem jer želi da upravo on trenira katalonskog diva.

Međutim popularni Pape je demantovao navode pomenutog lista i naglasio da on o tome ne zna ništa.

“Milana znam, on mi je prijatelj. Moguće je da me on spomenuo u nekom neformalnom razgovoru. Znate kako se to dešava danas. Ali dajte pustite te priče. Jednostavno, nemam nikakav komentar. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH”, kazao je Sušić za Dnevni avaz.

Sušić je bio genijalni igrač PSG-a, sada je jedan od najboljih trenera na području bivše Jugoslavije, preporodio reprezentaciju BiH, tako da je zasigurno njegova cijena na tržištu veoma porasla.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo