Srijeda, 14 travnja, 2021

Susjedi ogorčeni: Plaža u Hrvatskoj prije nekoliko dana bila je krcata, a sad – pustoš

Nemojte propustiti

HRVATSKA – Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, brojni turisiti uputili su se svojim kućama.

Sablasno prazne plaže i ulice u samo nekoliko dana zavladale su Okrugom Gornjim, općinom na otoku Čiovu. Turizam je preko noći utihnuo zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, brojni turisiti uputili su se svojim kućama, javljaju 24sata.hr.

Ubrzo su se ispraznile plaže i ulice diljem Hrvatske, a takva situacija zabilježena je i na otoku Čiovu, u Okrugu Gornjem.

Sablasno prazna plaža, Foto: Pixell

Prazne plaže, barovi, pa čak i ulice odraz su nagle promjene epidemiološke situacije, ali i mjera koju su uvele zemlje posjetitelja susjedne Hrvatske.

Iako se smatra kako je turističkoj sezoni došao kraj, neki se ipak nadaju da će turisti i dalje pristizati, samo u manjem broju.

Podsjetimo, bh. građani za ulazak u Hrvatsku moraju imati negativan rezultat PCR testiranja na koronavirus, ili će morati proći kroz razdoblje samoizolacije u trajanju od 14 dana.

Mjere se ne odnose na bh. državljane koji imaju hrvatski pasoš, odnosno dvojno državljanstvo. Oni mogu nesmetano da prelaze granicu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo