Petak, 30 rujna, 2022

Susjedi Severinine majke još su pod šokom, ali su otkrili oko čega je nastala svađa

Nemojte propustiti

Njihova majka Ana Vučković je jasno zauzela Severininu stranu, rekavši kako Marijani ovo nije prvi puta da izmišlja scene.

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković bila je uhapšena na aerodromu u Zagrebu.

Severinu je prijavila njena sestra Marijana, koja već duže vrijeme pokušava ocrniti pjevačicu, a sada tvrdi da se pjevačica okomila na nju i to pred njihovom majkom, piše Slobodna Dalmacija.

Njihova majka Ana Vučković je jasno zauzela Severininu stranu, rekavši kako Marijani ovo nije prvi puta da izmišlja scene.

Pred kućom u kojoj stanuje Ana Vučković, majka poznate pjevačice, Slobodna Dalmacija zatekla je dvoje stanara.

“Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz portuna. Nismo znali ni ko je ni šta je, samo je vikala: ‘Ljudi, pomozite mi!’ Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već zaprimili dojavu. Ali, iz nekog razloga, su tek jutros došli na mjesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo se desit ko zna šta, oni se ne bi udostojili pojavit. Evo, ja se ježin od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko reka da ne dođu…”, pitala se sugovornica.

Drugi stanar rekao je kako je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon i bio na njemu sve do pred jutro. Teško je zaspat nakon takvih krikova, istaknuo je. A jedno dijete u zgradi je nastavilo plakati sat vremena nakon incidenta, očito snažno uznemireno onime što je čulo.

“Samo san uspio razaznat da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Sevu da joj ima dat ono šta je njeno. Onda je jedan taksi sta ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u vrata i uskoro iz njega izašla s pjevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače zapomagat i zvonit na sva vrata od haustora. Derala se da će iskrvarit, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci.

To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred haustora i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je kćeri da ne radi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala ka mrtvo tijelo, sve dok nije došla hitna i odvezla je”, rekao je susjed Slobodnoj Dalmaciji.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Jasmila Žbanić: Zašto neću glasati za Željka Komšića

- Ovaj put neću glasati za Komšića jer mislim da njegov izbor ne bi donio bilo šta dobro BIH...

Možda vas zanima i ovo