Utorak, 6 prosinca, 2022

Sutra posljednji ispraćaj ubijenog vlasnika Eurotaksija Elvira Tirića

Nemojte propustiti

Dženaza i posljednji ispraćaj Elvira Tirića, tragično stradalog vlasnika Eurotaksija iz Tuzle, bit će obavljena u utorak 2. aprila. Ispraćaj će se obaviti ispred Komemorativnog centra u 15:45 sati, dženaza će se klanjati ispred Džindijske džamije, a ukop će biti obavljen na mezarju Bukovčići, javlja Tuzlanski.ba

Tuzla-zlocin

Tirić je stradao 29. marta u bezumnom napadu, kada ga je iz vatrenog oružja ubio zaposlenik njegove firme Nusret Jahić. Očekuje se da će veliki broj ljudi doći da ispune svoju posljednju ovozemaljsku obavezu prema preminulom.

Zdravstveno stanje Nusreta Jahića je kritično i ljekari se bore za njegov život, a Tirićeve supruge, koju je Jahić ranio, za sada je stabilno.

O motivu ubistva još se ne može govoriti. Prema raspoloživim podacima, Jahić je i ranije prijetio ubijenom Tiriću, ali on na to nije obraćao pažnju – kazao nam je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo