Srijeda, 8 prosinca, 2021

Sutra zaprašivanje komaraca u Prijedoru, Oštroj Luci i Bijeljini

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Na području Prijedora i opštine Oštra Luka sutra će početi zaprašivanje komaraca sa zemlje, a zaprašivanje će biti vršeno i na području grada Bijeljina i Velinog Sela, najavljeno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Zaprašivanje komaraca u Prijedoru i Oštroj Luci vršiće ekipe preduzeća za sanitarno-ekološku zaštitu “Eko-bel” iz Laktaša metodom hladnog i toplog zamagljivanja.

Zaprašivanje komaraca na području Prijedora vršiće se u dva termina – sutra od 19.45 do 23.00 časa i u nedjelju, 22. juna, od 4.00 do 6.30 časova, dok će zaprašivanje na području Oštre Luke biti biti obavljeno sutra od 19.45 do 22.45 i u nedjelju od 4.00 do 6.30 časova.

Ekipe “Eko zaštite” iz Bijeljine sutra će, takođe, započeti zaprašivanje komaraca na području ovog grada i to od 5.20 časova na području Velinog Sela, a od 19.30 časova na teritoriji grada.

Iz Instituta za javno zdravstvo saopšteno je da su izjave za medije i snimanje kadrova predviđeni u Bijeljini sutra od 19.00 časova na lokaciji “Stovarište LD”, Ulica Stefana Dečanskog 249/B. U Bijeljini će biti i pomoćnik direktora Instituta za medicinske poslove Janja Bojanić.

Za vrijeme zaprašivanja pčelari treba da preduzmu potrebne mjere na zaštiti pčela – natkrivanje pčelinjih društava najlonom, kartonom ili drugim priručnim sredstvima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo