Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Sve je snimljeno: Senad Hadžifejzović prvi put detaljno opisao fizičke napade na njega i porodicu…

Autor:N1

Nemojte propustiti

Senad Hadžifejzović, novinar i vlasnik Face TV-a, otkrio je nedavno da su se desila dva fizička napada na njega i njeogovu porodicu, koje je tada prešutio javnosti.

U “Pressingu” na N1 televiziji opisao je kako je to sve izgledalo. Prvi put je jedan policajac napao njega dok je bio u automobili sa dvoje maloljetne djece i suprugom, a drugi put je meta bio Feđa Hadžifejzović, direktor Face TV-a.

Suprugu, njega i dvoje maloljetne djece u automobilu je napao Alen Bucalo, policajac.

“Prije dvije ili tri godine vraćali smo se sa CD-a iz Goražda. Sačekuša. Pratila su nas dva auta bijela od Marindvora. Navodili su nas. Doveden sam bio, zaskočio me, počeo da davi. Shvatio sam u tom momentu da mogu hladno ga da ubijem. Djeca su mi tu, a on, ustvari, traži moju reakciju”, rekao je.

“Spustio sam ruke i shvatio da traži reakciju. Došla je policija, pet patrola, Hitna, Tužilaštvo. Išao sam u bolnicu, imao je namjeru da me ubije. Ali i još više izazove. Spasio me mlađi sin, jer je počeo da vrišti. Heroj je bio u tom momentu. Ušao sam u auto kada me pustio. Ima to snimljeno, prijavio sam ga. Nakon nekog vremena je iz MUP-a došlo apsurdno saopštenje”, pojasnio je.

Drugi sin je sve tajno snimio mobitelom, a snimile su sve kamere s firmi koje su se nalazile okolo mjesta dešavanja u blizini Stupske petlje u Sarajevu.

“Svi imaju kamere. Ima više kamera nego u studiju. Nikada ništa o tome nije bilo. MUP je rekao da nije obavezan da me obavijesti šta je bilo sa policajcem”, kazao je.

Feđu Hadžifejzovića, njegovog sina i direktora Face TV-a napali su ljudi iz “Bosmal City Centra”.

Napad na Feđu Hadžifejzovića

“Njega su organizovano napala trojica iz ‘Bosmala’, vlasnik ‘Bosmala’ ga je udarao. Šabanović je, kada su Feđi ispala dva mobitela – ukrao ih je, sjeo u svoj bijesni auto i krenuo. Feđa je to prijavio. Policija je tu bila perfektna, ali je slučaj ekspresno zaključen”, naveo je dodavši da je i taj događaj snimljen kamerama “Bosmala” i da postoje videosnimak i zapis.

“Taj slučaj je ekspresno zaključen, iako je snimljeno šta se desilo. Oslobođen je optužbe”, rekao je Hadžifejzović gostujući na N1 televiziji.

Hadžifejzović tvrdi da je to bilo orkestrirano kako bi se nanijela šteta Face televiziji i kako bi se ona istjerala s te lokacije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo