Srijeda, 19 siječnja, 2022

Sve napisao na bilboardu: Uz stihove Đorđa Balaševića zaprosio djevojku Arizanu

Nemojte propustiti

Suviše tajni u očima, u zlatni okov je prstić pao. Molio me dugi pogled da je kradem. Dovraga, kafa je gorčila, al’ taj sam okus odnekud znao. Probao sam jednom davno Divlji Badem-stihovi su Đorđa Balaševića koje je romantični Ajdin Mumić napisao na bilbordu u centru Živinica. Na kraju stihova je napisano: Udaj se za mene Arizana?

ajdin i arizana

Simpatični Mumić je na ovaj način zaprosio Arizanu Šišić. Nakon sedmogodišnje veze, ovakva prosidba se ne dobija, riječi su Arizane.

-Nisam ni slutila da će me zaprositi baš na ovaj način. U posljednje vrijeme smo razgovarali oo braku i prosidbi. Pričao mi je da bi to izveo na spektakularan način, ali ovome se zaista nisam nadala. Vraćali smo se iz Sarajeva i stao je pored bilborda, a onda je kazao, vidi šta piše. Pročitala sam, ali sam ostala u šoku ne vjerujući da je meni to pripremljeno. Samo je pao na koljena – govori s oduševljenjem Arizana.

Ajdin se trenutno nalazi na godišnjem odmoru. Privremeno radi u Afganistanu, pa se uglavnom čuju putem interneta i društvenih mreža. Novogodišnje praznike je iskoristio za vjeridbu s djevojom.

-Dugo sam razmišljao na koji način da je zaprosim. Svi to rade na klasični način. Ja sam se sjetio bilborda. Odlučio sam se na stihove pjesme Balaševića, jer ona voli njegove pjesme. S obzirom da su stavljeni na bilbord tokom dana kada smo mi bili u Sarajevu, plašio sam se da joj ne bi neko javio. Uzeo sam njen mobitel i isključio ga, a ja se nisam na svoj javljao, kako bi sve to za nju bilo iznenađenje – ispričao je Ajdin, koji polovinom sljedeće godine planira vjenčanje.

ajdin i arizana2

Ajdin je pravi romantičar, ustvrdila je Arizana dodajući da je tokom sedmogodišnje veze često znao praviti iznenađenja. Tako joj je prošle godine za Dan zaljubljenih, poslao na kućnu adresu 101 ružu i na 101 jeziku je pisalo – volim te.

Izvor: Dnevni avaz

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Oštra reakcija SDP-a nakon jučerašnjeg sastanka u Turskoj: ‘O BiH se neće odlučivati po beogradskim, zagrebačkim i istanbulskim rezidencijama’

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine na vrijeme želi upozoriti kako za nas bilo kakav dogovor između predsjednika Republike Turske...

Možda vas zanima i ovo