Nedjelja, 7 ožujka, 2021

Sve napisao na bilboardu: Uz stihove Đorđa Balaševića zaprosio djevojku Arizanu

Nemojte propustiti

Sindikat policije KS stao u odbranu kolega iz Zvorničke: Niko nema pravo na onakav odnos prema policiji

– Ovom prilikom želimo najoštrije osuditi očigledno provociranje i omalovažavanje policijskih službenika, uz napomenu da niko nema pravo na...

Inspektori u masovnoj akciji po Sarajevu: Kontrola restorana, trgovina, kladionica, tržnih centara, prevoza…!

Najavljeni pojačani nadzori biće nastavljeni i tokom narednih dana, uz podsjećanje da će u ponedjeljak, 8. marta inspektori kontrole...

Uhapšena novinarka i aktivistica Nidžara Ahmetašević

Novinarka i aktivistica iz Sarajeva Nidžara Ahmetašević jutros je uhašena u Zagrebačkoj ulici u Sarajevu. Iz Operativnog centra MUP-a KS-a...

“Sve podsjeća na mart prošle godine”: BiH pred novim lockdownom!

Trenutno jedine vakcine koja imamo su ona koja nam je Srbija donirala. Njih je jučer odobrila Agencija za lijekove...

Suviše tajni u očima, u zlatni okov je prstić pao. Molio me dugi pogled da je kradem. Dovraga, kafa je gorčila, al’ taj sam okus odnekud znao. Probao sam jednom davno Divlji Badem-stihovi su Đorđa Balaševića koje je romantični Ajdin Mumić napisao na bilbordu u centru Živinica. Na kraju stihova je napisano: Udaj se za mene Arizana?

ajdin i arizana

Simpatični Mumić je na ovaj način zaprosio Arizanu Šišić. Nakon sedmogodišnje veze, ovakva prosidba se ne dobija, riječi su Arizane.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

-Nisam ni slutila da će me zaprositi baš na ovaj način. U posljednje vrijeme smo razgovarali oo braku i prosidbi. Pričao mi je da bi to izveo na spektakularan način, ali ovome se zaista nisam nadala. Vraćali smo se iz Sarajeva i stao je pored bilborda, a onda je kazao, vidi šta piše. Pročitala sam, ali sam ostala u šoku ne vjerujući da je meni to pripremljeno. Samo je pao na koljena – govori s oduševljenjem Arizana.

Ajdin se trenutno nalazi na godišnjem odmoru. Privremeno radi u Afganistanu, pa se uglavnom čuju putem interneta i društvenih mreža. Novogodišnje praznike je iskoristio za vjeridbu s djevojom.

-Dugo sam razmišljao na koji način da je zaprosim. Svi to rade na klasični način. Ja sam se sjetio bilborda. Odlučio sam se na stihove pjesme Balaševića, jer ona voli njegove pjesme. S obzirom da su stavljeni na bilbord tokom dana kada smo mi bili u Sarajevu, plašio sam se da joj ne bi neko javio. Uzeo sam njen mobitel i isključio ga, a ja se nisam na svoj javljao, kako bi sve to za nju bilo iznenađenje – ispričao je Ajdin, koji polovinom sljedeće godine planira vjenčanje.

ajdin i arizana2

Ajdin je pravi romantičar, ustvrdila je Arizana dodajući da je tokom sedmogodišnje veze često znao praviti iznenađenja. Tako joj je prošle godine za Dan zaljubljenih, poslao na kućnu adresu 101 ružu i na 101 jeziku je pisalo – volim te.

Izvor: Dnevni avaz

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Prijava protiv policajaca koji su uhapsili novinarku Ahmetašević, pokrenuta istraga: Oglasio se i ministar MUP-a

Odjeljenju za unutrašnju kontrolu Jedinice za profesionalne standarde Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo podnešena je pritužba na rad policijskih...

Možda vas zanima i ovo