Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Sve shvata i vidi te zbog toga jako pati: Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Nemojte propustiti

Osobe rođene u horoskopskom znaku Riba vide, osjećaju i znaju ono što drugi ni ne primjećuju. To mogu zahvaliti svojoj dubokoj intuiciji i empatiji zbog koje sve osjećaju mnogo dublje nego ostali horoskopski znakovi.

One će osjetiti kad druge nešto muči i to duboko proživjeti kao da se događa upravo njima. Kada drugi od njih nešto pokušaju sakriti, Ribe će znati o čemu je riječ jer će ih intuicija navesti na pravi trag te se upravo zbog toga smatraju možda i najinteligentnijim horoskopskim znakom.

Ribe su od svih horoskopskih znakova najsposobnije razumjeti i shvatiti stvari, događaje i ljude oko sebe, a često zbog toga pate više od svih ostalih – Ribe razumiju i one najgore ljudske postupke te veoma teško mogu nekoga osuditi ili odbaciti od sebe, čak i nakon što ih povrijedi.

Ribe su uvijek oslanjaju na svoje osjećaje te se zbog toga teško snalaze u stvarnosti, često previše maštaju i žive u snovima, no kada trebate savjet ili samo nekoga tko će razumjeti – nećete pogriješiti ako se obratite Ribi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo