Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Svekrva joj je ošišala sina iako joj je rekla da to ne čini: “Šokirana sam da je tako pakosna. Ne mogu sina da pogledam!”

Nemojte propustiti

– Svaki put kad pogledam sina, bijes mi se vrati. Sad je zbunjen što ne mogu ni da ga pogledam – kaže majka djeteta.

Bijesna majka sad ne može ni da pogleda svog sina jer mu je baka, tj. njezina svekrva ošišala dugu kosu, iako joj je rečeno da to ne radi.

Svekrva je inače vlasnica frizerskog salona i već je jednom pitala da podšiša petogodišnjeg unuka. Snaha je izričito rekla da to ne uradi, jer joj se mnogo sviđa kosa njenog sina koja je bila dugačka do ramena.

Snaha je poslala sinove da prenoće kod bake prvi put za dvije godine, i umalo nije doživela nervni slom kad je otišla da uzme djecu i vidjela da je kosa njenog sina potpuno ošišana. Svoje zaprepašćenje je podijelila na internetu, piše Telegraf.

– Moj sin je imao prelijepe lokne do ramena. Svekrva je mog supruga i mene pitala da ga podšiša, ali smo rekli da to ne radi. Odvela ga je u svoj salon i ipak je to učinila. Podšišala ga je na dvojku! Povređena sam i bijesna. Znala je da volim njegovu kosu i namjerno je to učinila – napisala je majka na društvenim mrežama.

Poslije ovoga je prekinula svaki kontakt sa svekrvom, napomenuvši da ovo nije prvi put da je svekrva prešla granicu.

– Šokirana sam da je tako pakosna. Svaki put kad pogledam sina, bijes mi se vrati. Sad je zbunjen što ne mogu ni da ga pogledam – izjada se majka.

Kako biste vi postupili u ovakvoj situaciji?

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo