Utorak, 21 rujna, 2021

Svetlana Cenić o SNSD-ovom skupu na Kozari: Kad autokrata “zdipi” mikrofon pa sve redom ubjeđuje kako ga vole

Nemojte propustiti

Cenić se posebno osvrnula na činjenicu da je Dodik “na silu” doveo ljude iz javne uprave na svoj politički skup.

Politička analitičarka i ekonomistica Svetlana Cenić, oglasila se na Twitteru povodom jučerašnjeg skupa na Kozari komentarišući, između ostalog, i to što je lider SNSD-a Milorad Dodik zabavljao radnike javnih preduzeća i institucija Republike Srpske, koji su morali prisustvovati skupu.

Podsjećamo, jučer je na Kozari u Republici Srpskoj održan politički skup SNSD-a na kojem je prisustvovao najviši vrh stranke predvođen članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Cenić se posebno osvrnula na činjenicu da je Dodik “na silu” doveo ljude iz javne uprave na svoj politički skup.

– Tako volim kad autokrata prinudi ljude iz javne uprave i državnih preduzeća da dođu na skup, pa zdipi mikrofon, veliča sebe i sve redom ubjeđuje kako ga vole. Oni se tješe kako je plata redovna. Kad krene da pada, svi mu skaču na leđa. Toliko puta viđeno – poručila je Cenić na Twitteru.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sada je sve jasnije: Evo koliko borci moraju imati vojnog, a koliko staža osiguranja, da bi mogli u penziju po novom zakonu

Ovi uvjeti odnose na pripadnike Armije RBiH, HVO-a i policiju. U Domu naroda 30. septembra delegati će raspravljati o Prijedlogu...

Možda vas zanima i ovo