Četvrtak, 21 listopada, 2021

Svetlana Cenić se neće priključiti Demokratskoj fronti Željka Komšića

Nemojte propustiti

Ekonomska ekspertica Svetlana Cenić demantirala je u izjavi Feni navode koji su se pojavili u nekim medijima da će se priključiti Demokratskoj fronti, novoformiranoj stranci člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, ali je kazala da je razgovarala s njim o ekonomskom programu.

Svetlana Cenić (Foto: Arhiv)
Svetlana Cenić (Foto: Arhiv)

“Mi smo razgovarali o konkretnim potezima kako zaustaviti propadanje, a zatim kako obezbijediti rast. Mene interesira samo da se nešto konkretno uradi, bez velikih govora”, kazala je Cenić.

Otkriva da je u zadnje vrijeme bilo više stranačkih poziva, ali smatra da je “više dosadilo svima samo puko licitiranje imenima, a bez jasnih poteza šta konkretno uraditi”.

“Više radim na tome da se okupi što više ljudi oko konkretnih poteza šta raditi, a s Komšićem, kao i sa svim drugima, nastavit ću o tome da razgovaram. Bez obzira na to ko se proglašava lijevom, a ko desnom opcijom, zna se šta se mora uraditi”, kazala je Cenić.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo