Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Svetlana Cenić se obrušila na Dragana Mektića zbog izjava o Sanji Vulić: Žene koje nisu udate i nemaju djecu i dalje su žene

Nemojte propustiti

Dragan Mektić bivši ministar sigurnosti i aktuelni poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Zastupničkom domu Parlamenta BiH poznat je po ispadima na društvenim mrežama.

Ovoga puta je izvrijeđao Sanju Vulić, državnu parlamentarku SNSD-a, što je izazvalo brojne reakcije u javnosti.

– Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava. Ja to želim da znam. Drugo je pitanje što Vulićka ima više od četrdeset godina a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta – napisao je Mektić.

Nedugo zatim uslijedio je odgovor profesorice Svetlane Cenić.

– Mektiću, ako nemaš pametnijih argumenata u debati (a ima ih more), nemoj ove degutantne, koji govore o tebi, a ne o Sanji Vulić. Žene koje nisu udate i nemaju djecu iz nekog razloga i dalje su žene, nisu drugog reda. Imaš ih i u svojoj partiji. Što tim argumentima ne gađaš neženje bez djece – napisala je profesorica Cenić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo