Nedjelja, 18 travnja, 2021

Svevlad Hoffman: “Uopće nisam prijavio gosopodina Brajlovića, već kršenje epidemioloških mjera ispred njegovog objekta”

Nemojte propustiti

Popularni sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović sinoć je pravu pometnju napravio u gradu nakon što je pozvao sve one koji nemaju mogućnosti da sebi priušte obrok da dođu u njegov restoran na Ilidži i da uzmu hranu poptuno besplatno.

U medijima se pojavila informacija da je savjetnik direktora Granične policije BiH i glavni inspektor spomenute policijske agencije Svevlad Hoffman prijavio kršenje epidemioloških mjera sinoćnjim okupljanjem ispred objekta. Hoffman je za portal Radiosarajevo.ba komentarisao o čemu je riječ.

“Uopće nisam prijavio gosopodina Brajlovića, već kršenje epidemioloških mjera ispred njegovog objekta. On nije odgovoran za ono što se dešava ispred objekta, već unutra.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Ja sam upozorio kolegu Mevludina Halilovića jer je to moja obaveza, a ni na koji način nisam prijavio gospodina Brajlovića.

To se može posmatrati i kao upozorenje nadležnoj lokalnoj policiji da poduzme akcije iz svoje nadležnosti.

Ovo treba shvatiti kao apel na stanje u Sarajevu i državi, da bi smo spriječili umiranje naših sugrađana. Ispalo je nešto sasvim dijabolično, ali eto shvatljivo je da ljudi teže nekom senzacionalizmu”, kazao je Hoffman.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo