Utorak, 5 prosinca, 2023

Svi su isti: Blizanci su oženili blizanke i onda dobili blizance

Preporučeno

Jednojajčani blizanci upoznali su jednojajčane blizanke koje su zaprosili na isti dan. Na isti dan su se i vjenčali, a danas svi skupa žive kuću do kuće u Houstonu.

indexJednojajčane blizanke Darlene i Diane upoznale su na jednoj konvenciji jednojajčane blizance Marka i Craiga. Darlene i Mark su se zaljubili i vjenčali, kao i Diane i Craig koji su onda dobili jednojajčane blizance.
Ova neobična obiteljska priča počela je na konvenciji blizanaca u Ohiu 1998. godine kada je Mark upoznao Darlene i zaljubio se na prvi pogled. S njima su na konvenciji bili i njihovi blizanci.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

– Bio sam u predvorju hotela kada sam prvi put vidio Darlene i Diane. Craig je bio negdje u hotelu, radio, a ja sam morao otići po njega jer sam se bojao da bi njih dvije mogle pomisliti da sam neki samac koji ometa blizanke. Morao sam dokazati da i ja imam dvojnika negdje – prisjeća se Mark.

Ne samo da je upoznao svoju buduću suprugu Darlene, nego je i brata upoznao s njegovom budućom suprugom. Imali su dvostruko vjenčanje 1999. godine, nakon što su braća sestre zaprosili na isti dan, piše today.com.

Upravo se čita:  Cazinjanin zaplivao u hladnom jezeru pa zapjevao: "Krajišnik sam ja ponosim se tim"!

Priča o blizancima tu nije stala, pa su Craig i Diane 2001. godine dobili jednojajčane blizance Colbyja i Bradyja.

Prvi su susjedi

Dvije obitelji sada žive jedna pored druge u Houstonu, a osim blizanca, Craig i Diane  imaju još jednog sina, a Darlene i Mark imaju dvije kćeri. Dijele dvorište kako bi se djeca mogla igrati zajedno, a djeca priznaju da nekad nisu sigurna tko su čiji roditelji.

Upravo se čita:  Biste li za ovo platili 10 eura? U Njemačkoj mu je to cijena: ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner‘

Nosile iste vjenčanice

Na vjenčanju sestre su nosile identične vjenčanice, a otac ih je u isto vrijeme dopratio do oltara.

– Bilo je zabavno kupovati haljine, jer Darlene bi uzela dio, a dio ja i onda bi ih isprobavale. Ako na jednoj ne bi izgledala dobro, znači da neće izgledati dobro ni na drugoj – rekla je Diane.

(24sata.hr)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo