Srijeda, 12 svibnja, 2021

Svirepo ubistvo u Kaknju: Ubio suprugu s kojom je živio šest godina

Nemojte propustiti

Jutors oko 10.30 sati u Kaknju u ulici 311. brigade se dogodilo svirepo ubistvo. Kako je potvrđeno iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, u pomenutom gradu ubijena je ženska osoba srednjih godina. Uviđajem rukovodi dežurni tužilac.

kakanjzlocin
Foto: Kakanjlive

Ubijena je ženska osoba, a počinilac ubistva je priveden i trenutno se nalazi u službenim prostorijama.

Prema nezvaničnom pisanju portala Doznajemo, A.M.  je svojoj supruzi N. M. nanio smrtne povrede. Prema izjavama očevidaca učinio je to automobilom i ubodima nožem. Nesretna žena i njen suprug, živjeli su u mjestu Dumanac u bračnoj zajednici oko šest godina. Imaju petogodišnje dijete, a posljednjih mjesec dana, prema saznanjima do kojih smo došli, nisu živjeli zajedno.

Nakon što je počinio ubistvo, A.M. se prijavio policiji, tako što ih je telefonom obavijestio šta je uradio. Poslije toga, policijska patrola je stigla na mjesto događaja i privela ga u službene prostorije.

Više dojava u policiju stiglo je i od građana koji su bili očevici ove tragične i tužne smrti.

U Ulici 311. lahke brigade službenici policijske stanice Kakanj regulišu saobraćaj, dok se obavlja uviđaj, piše pomenuti portal

(Bh-index/Doznajemo)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo