Utorak, 28 rujna, 2021

Tajna vječne mladosti: Ovako bivša Miss izgleda sa 67 godina

Nemojte propustiti

Davne 1965. Apasra Hongsakula bila je Miss Tajlanda. Lice joj je i danas utegnuto, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina. Kaže da nikad nije otišla ‘pod nož’

Apasra Hongsakula danas ima 67 godina. Davne 1965. godine bila je Miss Tajlanda. Prva je Tajlanđanka koja je osvojila krunu Miss Universe. Apasra se udala i rodila sina, no bračna sreća nije potrajala pa se rastala. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna.

Prvo što ‘bode u oko’ kad je riječ o Apasri svakako je njen mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda mladoliko. Apasrino lice utegnuto je, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom. Koja je njena tajna nitko ne zna, a Apasra ne želi otkriti. Kaže da vodi jednostavan život, njeguje se i ostalo je, kaže, dar prirode.

Apasra-Hongsakula-miss-univers-1695-maintenant-1 (1)

Na operacije potrošila milione?

Ipak, strani mediji pišu da je Hongsakula u izgled uložila čak 11 milijuna kuna. Ljepotu navodno duguje estetskim zahvatima, i to povećem broju njih. Javnost se šokirala kad je objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski beauty salon s Apasrinim fotografijama. Na ‘fotkama’ na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame, a u licu izgleda kao 20-godišnjakinja, ako ne i mlađe.

Fotografija je očito obrađena u photoshopu i njen menadžer to je potvrdio. Ipak, napominje, Apasri je plastična kirurgija potpuno strana.

– Apasra je tek nedavno prvi put u životu posegla za peglom za kosu i vidjela da joj kosa može biti i ravna. Ljepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj prehrani i tome što nikad ne izlazi na sunce bez da se prvo namaže kremom sa zaštitnim faktorom – kaže menadžer.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo